25 Mart 2013 Pazartesi

15 hp Fuji 4 Zamanli Deniz Motoru Videoları ve Resimleri




Fuji 15hp
fuji deniz motoru

9 yorum:

  1. RENGİYLE,KALİTESİYLE,YAKITIYLA DENİZDEKİ AŞKIM FUJİ

    YanıtlaSil
  2. Değerli arkadaşlar butun cvpları okudum boşuna stres yapmaya gerek yok diye düşünüyorum ben 5 bg uzun şaft Fuji marka motoru yaklaşık 1 aydır gerek sırt avında gerekse gezi amaçlı kullanıyorum makinaya tek yaptığım katkı yakıt koymak inanın yarım ipte çalışıyor kısa zamanda farkı kapatıyor unutmadan yakıt sarfiyatı 1.2 lt dahili tankta sırtı modunda 3 saat .Tam yol hızda saatte yaklaşık 10 km gps ölçümü 50 dk yol alıyor alacak arakadaşlara şimdiden hayırlı olsun....

    YanıtlaSil
  3. Honda'nın birebir aynısı .yani tüm Honda servisleri Aslında Fuji,Ayrıca Parçası Hondadan yarı yarıya ucuz.(2yıldır kullanıyorum en ufak bir parça sorunu veya arıza sorunu olmadı) Ayrıca yakıtı beni inanılmaz mutlu etti ben benzin yetiştiremiceğimi düşünüyordum ama yanılmışım.
    performansı da beni birhayli tatmin etti hani ,Torku Yüksek olduğundan,hafif gazda hemen av bölgenize gidiyorsunuz,Herkese İyi günler...
    Yusuf

    YanıtlaSil
  4. BURDA BİR DİPNOT VAR JAPONYADA SIFIR OLARAK SATILAN 50 HP VE ALTI MOTORLARIN YÜZDE 60 İ FUJİDİR.BU ARADA BEN BİR MOTOR ALIRKEN YEDEK PARÇASINA BAKMAM , ALICAĞIM MODEL YENİ OLACAKKİ SAĞLAM OLACAKKİ BEN YEDEK PARÇA SIKINTISI ÇEKMİYECEĞİM.TŞKLER BÖYLE KALİTELİ BİR MOTORA İMZA ATTIĞINIZ İÇİN FUJİ.

    YanıtlaSil
  5. 5 HP MOTOR 3 KİŞİ TAŞIYAN BİR BOTU PLAİN YAPMAZ AMA SAKİN HAVADA HERYERE GÖTÜRÜR..5HP 2 ZAMANLI TOHATSU KULLANDIM VE 3 KİŞİ İLE DENİZ EZİYETE DÖNÜYORDU, DALGALI HAVADA AÇILMAMAYI KIYI KIYI DOLAŞMAYI TERCİH EDİYORDUK.SONRA 5HP 4ZAMANLI BİR FUJİ ALDIM.GÜCÜ ÇOK DAHA İYİYDİ.KESİNLİKLE 3.80 BOT VE 3 KİŞİ İÇİN HARİKAYDI.
    SIRTI YAPARKEN 2 ZAMANLI MOTORUN SESİ BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYORDU.4 ZAMANLI MOTORLAR GEÇERKEN Kİ SESSİZLİK HEP AKLIMIN BİR KÖŞESİNDEYDİ.FUJİ’NİN SESSİZLİĞİ İNANILMAZ,DENİZDE DALGALARIN VE MARTILARIN SESLERİNİ TEKRAR İŞİTEBİLMEK,VE ZARARLI EGZOZ GAZINDA ARINMAK ÇOK KEYİFLİ.TŞKLER FUJİ

    YanıtlaSil
  6. JAPON TEKNOLOJİSİNİ KULLANAN HARKÜLADE KALİTELİ OLDUKÇA SESSİZ,YAKITI KOKLAYAN,EKONOMİK DENİZ MOTORU ARIYORSANIZ FUJİ ALIN DERİM.ZİRA BEN GEÇEN HAFTA ALDIM SIRTI AVINDA 4 SAAT ARALIKSIZ KULLANDIM TIK YOK MOTORDA,DİĞERLERİ GİBİ BENZİNİ SU GİBİ İÇMİYOR.SATARKEN SINIFININ EN DÜŞÜK YAKIT TÜKETİMİ BU MOTORDA DEDİLER,ADAMLAR HAKLI ÇIKTI.

    YanıtlaSil
  7. 1 YILDIR MERAK SALDIĞIM JAPON FUJİ DENİZ MOTORU. İPİNİ ÇEKİP ÇALIŞTIRDIĞINIZ O AN BÜYÜLÜ BİR ANDIR. MOTORUN SESİ, MOTORUN VE SUYUN GÖRÜNTÜSÜ, BENZİN VE MOTOR YAĞI KOKUSU MEST EDİYOR BENİ O KADAR BAĞIMLISI OLDUM BU ALETİN.

    YanıtlaSil
  8. 5HP ILE FIBER TEKNE ILE AMAC BALIK TUTMAK BUNUN ICINDE 3 KISI HATTA 4 KISI RAHAT RAHAT (COK FAZLA MALZEME ALMAMAK SARTI ILE) AVLANILABILIR.GAYET GUZEL MAKINA FUJI.

    YanıtlaSil
  9. BİZDE MUĞLADA YAMAHA YETKİLİ SERVİSİYİZ.SON OLARAK ÖZETLEMEK GEREKİRSE, MERCEDES İN DAHİ OTOMOBİL CAMİASİNDA BİR NUMARA OLDUĞU TARTİSİLİR.BU SEKTÖRDE BİRİNCİ YOKTUR,İLK ÜÇ VARDIR. BENİMDE GÜNÜMÜZDE ÇOK SEVDİGİM FUJİ MOTORLAR ÇOK DİİL 15 SENE EVVELİNE KADAR AMERİKAN MARKALARİ ÖNDEYDİ,HER ZAMAN 4 ZAMANLİ MOTOR YAPAN HONDA,FUJİ GİBİ MARKALARIN ADI BİLE OKUNMAZDİ; VARSA YOKSA JOHNSONLA EVİNRUDE İDİ ŞİMDİ GLOBAL JAPON FİRMALAR (FUJİ,HONDA,YAMAHA GİBİ) PAZARDA HAKİMİYETİNİ HİSSETTİRDİ.KALİTELİ ÜRETİM YAPAN PRESTİJLİ FİRMALAR OLDULAR .

    YanıtlaSil